Nou auditori, oficines de gerència i accés a l’edifici n.7 del WTC – Almeda Park Cornellà

Un edifici modern realitzat al 2008. Una nova exigència per part de la propietat que necessita donar una nova imatge al conjunt i ampliar el programa funcional introduint un nou auditori per a 140 persones. Per millorar la qualitat i la visibilitat de l’accés a l’edifici 7 des de la plaça central del WTC, s’han decidit eliminar les barreres visuals existents (panells de vidre) i fer servir uns elements vegetals (troncs d’arbres) per a crear un “passeig de gegants” que es manifesti des de l’exterior de l’edifici i caracteritzi tot el recorregut fins a l’accés oposat, passant per la zona del pati interior. Diferents materials naturals col·locats com a paviment proporcionen superfícies dinàmiques definint clarament direccions i recorreguts peatonals cap a l’interior. L’ animal geomètric que conté l’auditori, condueix el recorregut d’accés cap a la porta d’entrada marcant un nou eix longitudinal des del qual s’accedeix a l’interior de l’edifici on es situen els nuclis de connexió vertical. Al pati interior, la pavimentació i els elements de mobiliari urbà trenquen amb les línies dinàmiques creant un nou lloc on estar. La presència d’arbres, plantes aromàtiques i aigua en moviment proporcionen un moment de relax.

Superfície

1.320m²

Promotor

Privat

PEM

2.000.000€

Projecte

Setembre 2017

Col·laboradors

Ombra Studio, PLAAT